Ogranak Matice hrvatske u Novskoj

Predsjednik
Alojz Buljan

Antuna Mihanovića 42
44330 NOVSKA
Hrvatska

Knjige

PREŠUĆIVANE ŽRTVE DRUGOGA SVJETSKOG RATA I PORAĆA NA PODRUČJU BIVŠEG KOTARA/OPĆINE NOVSKA

Alojz Buljan, Franjo Horvat

PREŠUĆIVANE ŽRTVE DRUGOGA SVJETSKOG ...

260,00 kn (34,51 €)

Prikaži sve knjige

Izvješća

slika

17.10.2023.

Ogranak Matice hrvatske u Novskoj

Promocija knjige STARE RAZGLEDNICE NOVSKE - PRVIH 90 GODINA

Dana 17. listopada u Galeriji POU Novska, u programu obilježavanja Dana Grada, održana je promocija knjige Stare razglednice Novske – prvih 90 godina čiji je autor građevinski inženjer Matej Glavić, član Ogranka MH u Novskoj i predsjednik Hrvatskog filatelističko-numizmatičkog društva Novska ’94 od njegova osnivanja. 

slika

16.01.2023.

Ogranak Matice hrvatske u Novskoj

Knjiga kao sjećanje na prof. Duška Lončara

Ogranak Matice hrvatske u Novskoj u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom „Ante Jagar“ Novska u Galeriji Pučkog otvorenog učilišta u Novskoj organizirali su 16. siječnja promociju knjige Vladimira Strugara i Mirjane Lončar Stvaralački obzori Duška Lončara, profesora, znanstvenika i književnika koja je u suizdanju HAZU-ovog Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad u Bjelovaru i OMH u Novalji izašla u povodu 90. obljetnice rođenja i pete obljetnice smrti ovog istaknutog Novljanina.

slika

28.08.2021.

Ogranak Matice hrvatske u Novskoj

In memoriam: Željko Voborski (1954–2021)

slika

02.12.2019.

Ogranak Matice hrvatske u Novskoj

Predstavljena zbirka poezije TEK MOLITVU IMAM Kristine Semenjuk

U Galeriji POU Novska 2. prosinca održano je predstavljanje sedme zbirke poezije Novljanke Kristine Semenjuk Tek molitvu imam

slika

16.10.2019.

Ogranak Matice hrvatske u Daruvaru, Ogranak Matice hrvatske u Garešnici, Ogranak Matice hrvatske u Koprivnici, Ogranak Matice hrvatske u Križevcima, Ogranak Matice hrvatske u Kutini, Ogranak Matice hrvatske u Lipovljanima, Ogranak Matice hrvatske u Novskoj, Ogranak Matice hrvatske u Petrinji, Ogranak Matice hrvatske u Sisku

Susret ogranaka Matice hrvatske iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Sisačko-moslavačke županije

U dvorani Hotela Kutina održan je 16. listopada susret ogranaka MH iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Sisačko-moslavačke županije. Susret je okupio 22 predstavnika iz devet Matičinih ogranaka (OMH u Daruvaru, OMH u Garešnici, OMH u Križevcima, OMH u Koprivnici, OMH u Kutini, OMH u Lipovljanima, OMH u Novskoj, OMH u Petrinji i OMH u Sisku). 

Prikaži sva izvješća

Uredništvo

Danijel Hrgić

Ogranci

Arhiva