Vijenac 727

Matica hrvatska

Potpora ograncima Matice hrvatske u Bosni i Hercegovini

Gojko Jelić, predsjednik OMH u Širokom Brijegu

U Mostaru je 20. prosinca održan sastanak predsjednika Matice hrvatske Mire Gavrana i gospodarskog tajnika MH Ivice Nuića s predsjednicima ogranaka Matice hrvatske iz Bosne i Hercegovine.


Sastanak predsjednika MH Mire Gavrana i gospodarskog tajnika MH Ivice Nuića s predsjednicima ogranaka Matice hrvatske iz Bosne i Hercegovine održan je u Hotelu Mostar

Matičini čelnici upoznali su sudionike sastanka s aktivnostima Predsjedništva i Glavnog odbora MH u prvih mjesec dana njihova mandata te aktivnostima koje se planiraju u sljedećoj godini, u kojoj Matica hrvatska obilježava 180 godina rada pa se sve aktivnosti u Središnjici i ograncima planiraju u tome duhu.

Predsjednici ogranaka iznijeli su kratko izvješće o radu, planovima i problemima s kojima se susreću. Predsjednik i gospodarski tajnik obećali su svesrdnu potporu i pomoć u radu ogranacima u Bosni i Hercegovini. Na sastanku se razgovaralo i o obnovi djelovanja Matičinih ogranaka u Kupresu i Ljubuškom.

Na sastanku su sudjelovali predsjednici ogranaka Matice hrvatske iz Sarajeva, Mostara, Gruda, Čitluka, Širokog Brijega, Tomislavgrada i Livna.

Vijenac 727

727 - 13. siječnja 2022. | Arhiva

Klikni za povratak