Vijenac 360

Likovne umjetnosti

Dizajn: Tridvajedan osvojio tri priznanja na međunarodnom natječaju A+C=D 26. studenog 2007.

PROBOJ U SVIJET!

Dizajn: Tridvajedan osvojio tri priznanja na međunarodnom natječaju A+C=D 26. studenog 2007.

PROBOJ U SVIJET!


slika


Agencija Tridvajedan osvojila je Certificate of Excellence na području poslovne grafike, koje dodjeljuje američki časopis za grafički dizajn »Print«. Među pristiglim radovima iz cijeloga svijeta, čak tri rada agencije za tržišnu komunikaciju Tridvajedan proglašena su najboljima. Nagrađeni radovi, ambalaža za maslinovo ulje Brachia maslina, vreće za cement Optimo i Strukto i profil tvrtke Combis – Školska ploča, uvršteni su i u posebno izdanje »Print’s Magazine« pod naslovom A+C=D.

Osvajanje Diplome izvrsnosti za korporativnu grafiku za čak tri dizajnerska rada potvrdilo je poziciju agencije Tridvajedan kao jedne od najuspješnijih hrvatskih kreativnih agencija za tržišno komuniciranje.

Ambalaža cementnih vreća Optimo i Strukto za naručitelja Cemex – Dalmacijacement osvojila je nagradu za pakiranje, ambalaža maslinova ulja Brachia maslina za naručitelja Brachia osvojila je priznanje za vizualni identitet, dok je profil tvrtke Školska ploča za naručitelja Combis osvojila istu nagradu za korporativnu brošuru.

Nagrađena rješenja odabrana su u konkurenciji od 12.800 radova iz cijelog svijeta. Žiri sastavljen od poznatih svjetskih kreativnih direktora, dizajnera i stručnjaka za razvoj brendova istaknuli su da je osnovni kriterij izbora bila jasnoća i jednostavnost dizajna. Najbolja rješenja s područja korporativnoga dizajna objavljena su u posebnom izdanju časopisa »Print« pod naslovom A+C=D.

Nagrađeni radovi agencije Tridvajedan svrstavaju Hrvatsku među vodeće države svijeta na polju korporativnoga dizajna i brendinga.


R. I.

Vijenac 360

360 - 20. prosinca 2007. | Arhiva

Klikni za povratak