Ogranak Matice hrvatske u Grudama - izvješća

U Grudama predstavljen rad Ogranka Matice hrvatske u Podstrani

U Gradskoj knjižnici u Grudama u kulturnoj priredbi XII. Dani Matice hrvatske u Grudama 2017., i u trodnevnici svetkovine sv. Katarine zaštitnice Gruda, Ogranak Matice hrvatske u Podstrani predstavio je svoje djelovanje u četvrtak 23. studenoga 2017. godine. 

Na samom početku voditeljica knjižnice u Grudama Snježana Barić pozdravila je sve nazočne, posebice drage goste iz Podstrane zaželjevši da se u Grudama dosjećaju lijepo i dobro.
Video-prezentaciju rada Ogranka predstavio je predsjednik dr. Darijo Radović. Svoje predstavljanje naslovio je: Djelovanje Matice hrvatske u Podstrani.
Zatim su nastupile pjesnikinje, članice Ogranka MH u Podstrani: Danica Bartulović, Nevenka Kovačević i  Divna Ban Bakota, koje su predstavile svoja izdanja i kazivale svoje pjesme.


fotografija preuzeta s poveznice: http://www.dnevno.ba/vijesti/kulturna-vecer-u-grudama-predstavljeno-djelovanje-ogranka-mh-podstrana-114068/

Na kraju susreta Ogranci su razmijenili darove, vlastita nakladnička izdanja. Ovaj kulturni događaj je završio s obostranom željom za nastavak suradnje dvaju Ogranaka Matice hrvatske.

(Mario Bušić)Uredništvo

Danijel Hrgić

Ogranci

Arhiva