Novosti

Srijeda, 16. rujna 2015.

Komunikološka škola Matice hrvatske 2015. - natječaj za polaznike PRODULJEN!

Matica hrvatska i njezin Odjel za medije pokrenuli su Komunikološku školu 2008. sa željom da se mladim i perspektivnim studentima novinarstva i komunikologije pruži dodatno izvannastavno obrazovanje s područja medija. U listopadu održat će se sedma po redu Komunikološka škola i novih 12 studenata imat će priliku biti dio ovog projekta. Potaknuti uspjesima prethodnih generacija te zadovoljstvom predavača i studenata, raspisujemo Natječaj za izbor studenata Komunikološke škole MH 2015, koja će se održati u Zagrebu od 21. listopada 2015. do 25. listopada 2015, s temom Medijskim odgojem do medijske pismenosti.

 

Natječaj za polaznike generacije 2015.

 Na natječaj se mogu prijaviti osobe koje ispunjavaju ove uvjete:

          -     prosjek ocjena u dosadašnjem studiju iznad 4,0
          -     aplicirati mogu studenti 2. i 3. godine preddiplomskog studija i studenti 1. godine diplomskog studija novinarstva/komunikologije Sveučilišta u Zagrebu.

    

Prednost pri izboru imat će osobe koje:

           -          se samostalno koriste računalom,
           -          imaju izrazitu sklonost timskom radu,
           -          posjeduju dodatne vještine i znanja,
           -          se bave izvannastavnim aktivnostima,
           -          imaju iskustva u radu udruga,
           -          imaju objavljene radove u novinarstvu ili znanosti,
           -          su dobitnici nagrada ili posebnih priznanja.

 

Pisanu prijavu na natječaj zajedno s biografijom i motivacijskim pismom potrebno je poslati na e-mail leali.osmancevic@matica.hr do 9. listopada 2015. Na istu adresu možete se obratiti za sva pitanja u vezi natječaja i Komunikološke škole.

Razgovori s kandidatima koji zadovolje minimalne uvjete održat će se po završetku roka za prijavu. Lista odabranih kandidata bit će objavljena na službenoj stranici Matice hrvatske.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Matice hrvatske, Hrvatskih studija i Fakulteta političkih znanosti (www.matica.hr, www.hrstud.hr, www.fpzg.hr).

Sve novosti o Komunikološkoj školi pratite na www.matica.hr i službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/komunikoloska.skola

 

 

Pregled

datum